Praktische informatie voor ouders

Samen tijdens COVID-19

Zwangeren, ouders van een pasgeboren baby of trotse ouders van een peuter hebben ongetwijfeld veel vragen over waar rekening mee te houden tijdens deze tijden waarin het coronavirus een rol speelt in ieders dagelijks leven. Hier kunnen ouders een overzicht vinden van de meest relevante artikelen.

Lees meer

Samen Voor Nieuwe Ouders

Nutricia introduceert SAMEN VOOR NIEUWE OUDERS, een programma waarbij wij op alle mogelijke manieren de informatie, expertise en contacten die kersverse ouders nodig hebben tot bij hen brengen. Dit doen we door:

  • Live Q&A sessies - met onze voedingskundigen en experts.
  • Praktische tools en informatie – alles wat kersverse ouders moeten weten verzameld op één plek.
  • Ons team van voedingskundigen die kersverse ouders kunnen bereiken - voor persoonlijk advies.

Lees hier meer over Samen Voor Nieuwe Ouders. Hieronder kun je alle artikelen ontdekken over pasgeboren baby's en de zwangerschapsfase.

Handige tools en artikelen voor tijdens de zwangerschap

In onze zwangerschapskalender kunnen zwangeren hun zwangerschap van week tot week volgen. Daarnaast geven we ook handige tips over voeding tijdens de zwangerschap.

Ontdek het hier

Alle baby informatie van A tot Z

Spugen en krampjes! Ze horen bij de ‘problemen’ waarmee ouders van jonge baby’s het meest te maken krijgen. Dit leidt tot ongerustheid en een gevoel van onmacht. Spugen en krampjes zijn bij baby’s meestal onschuldig en verdwijnen bij het ouder worden vanzelf. Maar tot die tijd hebben deze maagdarmproblemen grote impact op de ouders.

Ontdek het hier

Handige video:

Hoe maak je een flesje klaarBij de eerste flesjes is er vaak sprake van wat aarzeling. Wij geven enkele tips zodat de bereiding van flesjes voor ouders geen geheimen meer hebben. Ontdek hier de 7 stappen.